Банкетне меню
Гарячі закуски
Морські гребінці, запечені зі шпинатом та сирним соусом (200)
680 грн
366 грн
Морські гребінці гриль (100)
550 грн
100 г.
460 грн
Восьминіг на грилі (100)
860 грн
100г.
330 грн
370 грн
Філе ягняти з буряковим кремом та копченим овочевим тартаром (45/28/73/18)
310 грн
Ніжний язик теляти з овочами та сметанним соусом (100/71)
400 грн
(подається з помідорами чері і сметанним соусом)
Качка, запечена по-сичуаньськи (280/64/110)
850 грн
(соєві паростки з пекінською капустою і соусом хойсин)
140 грн
180 грн
200 грн
200 грн
Пиріжки з м'ясом (10шт./470)
250 грн
10 шт.
Пиріжки з вишнею (10шт./480)
300 грн
10 шт.
Сирна тарілка (35/35/35/35/35/35)
750 грн
(Сент Андре, Гудбрандсдален, Цварт, Козій сир VSOP, Камамбер Сен Бенуа, Бле Д'Овернь)