Банкетне меню
Гарячі закуски
Баклажан зі смаженим Халумі з кисло-солодким соусом (375/17/25)
600 грн
Морські гребінці, запечені зі шпинатом та сирним соусом (200)
760 грн
460 грн
Морські гребінці гриль (100)
600 грн
100 г.
480 грн
Восьминіг на грилі (100)
900 грн
100г.
390 грн
Спрінг-роли з креветкою та дорадою (152/50)
500 грн
430 грн
Філе ягняти з буряковим кремом та копченим овочевим тартаром (45/28/73/18)
360 грн
Рулет з телятини в імбирно-кунжутному соусі (225/25)
690 грн
Ніжний язик теляти з овочами та сметанним соусом (100/71)
450 грн
(подається з помідорами чері і сметанним соусом)
Качка, запечена по-сичуаньськи (280/64/110)
1 200 грн
(соєві паростки з пекінською капустою і соусом хойсин)
180 грн
220 грн
260 грн
260 грн
Пиріжки з м'ясом (10шт./470)
340 грн
10 шт.
Пиріжки з вишнею (10шт./480)
360 грн
10 шт.
Сирна тарілка (35/35/35/35/35/35)
800 грн
(Сент Андре, Гудбрандсдален, Цварт, Козій сир VSOP, Камамбер Сен Бенуа, Бле Д'Овернь)