Банкетне меню
М'ясні закуски
Пастрама з аспарагусом та крем-сиром (216)
500 грн
(запечена телятина, подаеться з аспарагусом і сирним соусом)
Вітело тонато по-селянськи (100/85/50)
630 грн
(запечена телятина під соусом з тунця)
Рулетик із пармської шинки з грушею та сиром горгонзола (268)
600 грн
Террин із фуа-гра з яблуками (50/25/20)
500 грн
(Террін, желе Кларо, соус малиновий)
Три види качиної грудки (30/30/30)
330 грн
(копчена, солона, маринована)
М'ясна італійська тарілка (50/50/50/50/50/50)
800 грн
(Салямі Мілано россо, Фелліні, Пепероні, Брезаолла, Пармська шинка, Філе копченого страуса)
Язик із часниковим соусом (100/50)
330 грн