Банкетне меню
Гарячі закуски
Баклажан зі смаженим Халумі з кисло-солодким соусом (375/17/25)
600 грн
Морські гребінці, запечені зі шпинатом та сирним соусом (200)
850 грн
480 грн
Морські гребінці гриль (100)
640 грн
100 г.
500 грн
Восьминіг на грилі (100)
1 000 грн
100г.
390 грн
Спрінг-роли з креветкою та дорадою (152/50)
530 грн
430 грн
Філе ягняти з буряковим кремом та копченим овочевим тартаром (45/28/73/18)
360 грн
Рулет з телятини в імбирно-кунжутному соусі (225/25)
740 грн
Ніжний язик теляти з овочами та сметанним соусом (100/71)
450 грн
(подається з помідорами чері і сметанним соусом)
Качка, запечена по-сичуаньськи (280/64/110)
1 200 грн
(соєві паростки з пекінською капустою і соусом хойсин)
180 грн
220 грн
260 грн
260 грн
Пиріжки з м'ясом (10шт./470)
360 грн
10 шт.
Пиріжки з вишнею (10шт./480)
360 грн
10 шт.
Сирна тарілка (35/35/35/35/35/35)
850 грн
(Сент Андре, Гудбрандсдален, Цварт, Козій сир VSOP, Камамбер Сен Бенуа, Бле Д'Овернь)