Банкетне меню
Гарячі закуски
Баклажан зі смаженим Халумі з кисло-солодким соусом (375/17/25)
600 грн
Морські гребінці, запечені зі шпинатом та сирним соусом (200)
720 грн
400 грн
Морські гребінці гриль (100)
580 грн
100 г.
470 грн
Восьминіг на грилі (100)
900 грн
100г.
350 грн
Спрінг-роли з креветкою та дорадою (152/50)
440 грн
380 грн
Філе ягняти з буряковим кремом та копченим овочевим тартаром (45/28/73/18)
330 грн
Рулет з телятини в імбирно-кунжутному соусі (225/25)
660 грн
Ніжний язик теляти з овочами та сметанним соусом (100/71)
430 грн
(подається з помідорами чері і сметанним соусом)
Качка, запечена по-сичуаньськи (280/64/110)
900 грн
(соєві паростки з пекінською капустою і соусом хойсин)
160 грн
200 грн
250 грн
250 грн
Пиріжки з м'ясом (10шт./470)
320 грн
10 шт.
Пиріжки з вишнею (10шт./480)
350 грн
10 шт.
Сирна тарілка (35/35/35/35/35/35)
780 грн
(Сент Андре, Гудбрандсдален, Цварт, Козій сир VSOP, Камамбер Сен Бенуа, Бле Д'Овернь)